NEWS:
Compania a primit autorizația de a construi un parc solar fotovoltaic de 4.9MW în interiorul parcului industrial, iar celula principal fotovoltaică este deja conectată la sistemul energetic național.
Parcul este echipat cu propria infrastructură, inclusiv : o stație de cale ferată, o rețea electrică (7,2MW/h), o rețea de gaze, o rețea de apă, precum și o rețea de fibră optică pentru comunicații de date de mare viteză.

Caracteristicile Parcului Industrial Zarnesti :

 1. In cadrul Parcului Industrial Zarnesti (ZIP ) oferim, spre inchiriere si cumparare spatii industriale, spatii comerciale, birouri, parcele teren intravilan.
 2. Suprafata Parcului Industrial (ZIP) de 360000 mp teren intravilan, este dotata cu toate utilitatile disponibile, functionale. In incinta Parcului (ZIP) isi desfasoara activitatea de productie trei companii italiene specializate in productia de hale industriale prefabricate din beton armat si metal.
 3. Halta in incinta Parcului.
 4. Retea proprie de distributie a energiei electrice cu o capacitate de 7200Kw/ora, pornind de la cabina de inalta tensiune, retea de medie tensiune cu 5 transformatoare si pana la reteaua de distributie in joasa tensiune.
 5. Retea proprie de distributie a apei dotata de puturi si bazine de captare.
 6. Retea de canalizare racordata la depurator si retea de deversare a apelor pluviale.
 7. Antena satelitara, fibra optica pe banda larga, retea de supraveghere video si interfon, WI-FI, iluminare stradala, retea gas metan, ecc.
 8. Materie prima: masa lemnoasa.
 9. Disponibilitate apa de izvor cu o cadere de 16-20m (140mc/secunda)
 10. Apa torent Tohanita captabila in baraj, cu diferenta de nivel de aproximativ 7.00 metri si un debit intre 300 l/secunda si 2000 l/secunda.
 11. Zona seismica D, cu pietris in subsol (mp. 110000) si argila (mp. 250000)

Informatii:
• Zarnesti este un oras cu aproximativ 27.000 de locuitori, care se gaseste la o distanta de aproximativ 20 de km de la drumul national Sibiu-Bucureti drum care traversaeaza Brasovul
• Brasov este capitala districtului cu acelasi nume, districtul Brasov numara aproximativ 680.000 de locuitori dintre care jumatate locuiesc in Orasul Brasov
• Disponibilitatea personalului in zona este remarcabila, personal calificat in special in domeniul Metal-Mecanic ( Brasovul este oras universitar iar in apropierea parcului Industrial se gaseste Liceul Profesional cu o capacitate de 700 de studenti) .
• Lucrari Publice in zona: Constructie Aeroport la 16 km distanza de Parc si Autostrada Comarnic- Brasov la 6 km distanza de Parc.
• Costul unui transport cu TIR de 20/22 TONE:
Dus Parma ( 2 puncte de incarcare) – Brasov/ Parc Industrial = € 1600
Intors Brasov/Parc Industrial – Parma ______ = € 950
Dus/Intors Parma – Brasov __________ = € 2500
• Impozit unic pe profit: 16%
• Orice iniziativa antreprenoriala/comerciala ati dori sa desfasurati in incinta Parcului Industrial Zarnesti ( sau in afara daca este considerat necesar ) va putea fi evaluata, in vederea unei eventuale cofinantari ( doar la cerere ) si cu garantia de a fi pornita in termeni foarte rapizi , cu seriozitate maxima avand posibilitatea de a colabora direct cu companiile Italiene care au sediul in Parcul Industrial (ZIP)
• Singurul element indispensabil pentru succesul orcarei initiative: capacitatea si seriozitatea persoanei/lor in organizarea, conducerea si controlarea activitatii comerciale .

Obiective:
• Realizarea Polului Logistic cu gestiune software de la distanta
• Realizarea Centrului Agro-Alimentar cu produse italiene de excelanta
• Autoproductia de Energie Electrica cu surse regenerabile